<style>.lazy{display:none}</style>Олія кедрового горіха - Давлія
loader image
Олія кедрового горіха

Доставка доступна

  • Білки: 0 г на 100 г
  • Жири: 99 г на 100 г
  • Вуглеводи: 0 г на 100 г
  • Калорійність: 898 Ккал на 100 г

грн.грн.

  • Очистити

Опис

Олія виготовляється методом холодного пресування. Технологія виробництва виключає контакт сировини та кінцевого продукту з металом. Перед пресуванням сировина не нагрівається та не обсмажується. Пакування – скляний флакон темного кольору. Зберігати олію потрібно щільно закритою в темному, прохолодному та недоступному для дітей місці. Рекомендований термін зберігання: 6 місяців. Не використовується для смаження. Нерафінована, нефільтрована, можливий природний осад, що є ознакою натуральності сировини. Перед використанням флакон необхідно збовтати.

Унікальні властивості кедрової олії обумовлені її хімічним складом. Кедрова олія містить моно- і поліненасичені жирні кислоти. Відомо, що організму людини необхідне дотримання балансу між різними жирними кислотами. В олії з кедрових горіхів це співвідношення в ідеальній пропорції – 2:1, тобто на дві молекули кислоти омега-6 припадає одна молекула омега-3.
Це найкращий природний вітамін F, без якого неможливе формування клітинних мембран. У кедровій олії високий вміст олеїнової кислоти, яка регулює холестериновий обмін. Олія кедра, як майже всі рослинні олії, надзвичайно багата на вітамін Е, природний антиоксидант. У цій олії вміст токоферолу становить 55 мг%, що дозволяє організму, який отримує кедрову олію навіть у мінімальних дозах, обходитися без додаткових джерел вітаміну Е. Кедрова олія – абсолютний чемпіон серед рослинних олій за вмістом фосфоліпідів – 1,3%, а в самому ядрі горіха міститься до 7% фосфоліпідів. Враховуючи, що фосфоліпіди беруть участь у транспортуванні жирів на клітинному рівні, сприяють розчиненню «шкідливого» холестерину, цю властивість кедрової олії можна назвати надзвичайно корисною.
Крім багатого вмісту різних видів жирів і жиророзчинних кислот, кедрова олія містить супутні речовини – фітостерини. Це проміжний продукт синтезу холестерину, завдяки якому організм позбавляється від «поганого» холестерину.
Поліненасичені жири, яких у кедровій олії значно більше, ніж у риб’ячому жирі, позитивно впливають на кровоносні судини, перешкоджаючи осіданню холестерину на їхніх стінках, сприяють виведенню з організму токсичних речовин та радіонуклідів. Якщо регулярно вживати кедрову олію, значно покращується мозковий і периферичний кровообіг, знижується рівень холестерину в крові, відновлюється ліпідний обмін, а клітини і тканини організму активно насичуються киснем.
Через вміст великої кількості вітаміну Е і лецитину кедрова олія виступає потужним антиоксидантом: підвищує імунологічну реактивність організму, бореться з вільними радикалами. Відзначено її високу антиканцерогенну та антитромбозну дію. Завдяки вітамінам групи В, що входять до складу олії, магнію та іншим мікроелементам продукт з кедрових горішків позитивно діє на нервову систему, стабілізує емоційний фон, покращує настрій, сон.
Регулярне споживання олії сприятливо впливає на стан серцево-судинної системи. Після вживання кедрової олії покращується обмін речовин, склад крові, зір, нормалізується артеріальний тиск, зникають головні болі та запаморочення.

.

Корисні властивості:

  • зміцнює організм;
  • допомагає подолати хронічну втому;
  • продовжує фізичну витривалість;
  • підвищує розумову працездатність;
  • дієва у разі розладів нервової системи;
  • допомагає у разі короткозорості, атеросклерозу, цукрового діабету, ожиріння, захворювань печінки та жовчного міхура, недокрів’я, переломів.

Протипоказання та застереження:

  • індивідуальна непереносимість продуктів з кедрового горіха та алергічні реакції;
  • оскільки кедрова олія має жовчогінну властивість, у разі жовчнокам’яної хвороби її слід застосовувати з обережністю.

Варто врахувати, що олія здатна негативно впливати на організм у разі безконтрольного використання та регулярного перевищення рекомендованих доз. Основним чинником успішного лікування оліями є дотримання протипоказань щодо їхнього застосування та правильне дозування. Аби досягти позитивних результатів, слід використовувати лише якісний продукт, без сторонніх домішок, виготовлений способом холодного пресування.

Інформація наведена виключно для ознайомлення! Незалежно від наявності або відсутності протипоказань, перед початком використання олії задля ЛІКУВАННЯ ЗАХВОРЮВАНЬ, рекомендовано проконсультуватися з лікарем! Самолікування може нашкодити Вашому здоров’ю!

*Слід зазначити, що ми можемо виконати термінове замовлення, коли індивідуально для Клієнта проводиться 100% завантаження обладнання, можливе використанні іншої тари за бажанням Замовника.

Фактичний об'єм олії

125 мл, 200 мл, 220 мл